Много често нашите рани не са свързани със здравословни проблеми на

...
Много често нашите рани не са свързани със здравословни проблеми на
Коментари Харесай

Мислите, че сте болни, но тези 4 болежки идват от стрес

Много постоянно нашите рани не са свързани със здравословни проблеми на тялото, а с душeвността. В медицината се употребява терминът “психосоматика ”, с цел да се дефинират такива положения.

Ето 4 вида болежка, които демонстрират проблеми с прочувственото ви, а не физическо състояние.
1. Болка в главата

Главоболието е най-често породено от стрес, насъбран денем.

 Ако страдате от това, измислете някакъв обред, който ви оказва помощ да се отпуснете. И го правете всеки ден.

Медитацията е най-хубавият избор. Ако сте прекомерно закостенял за нея, тогава опция може да бъде и горещата баня вечер.

2. Болка в региона на врата

Ако постоянно изпитвате мъчителни болки в шията, това може да бъде породено от действителни проблеми, с които вие или вашите близки се сблъсквате. Болката в шията е знак за нервозен тик.

Бихме ви посъветвали да се концентрирате върху любовта. И върху фокусът върху нещата, които обичате във вашите близки. Обикновено оказва помощ.

3. Болка в раменете

Болката в раменете най-често значи единствено едно нещо: носите огромен прочувствен товар върху себе си. Може би през последните дни и седмици чувствате тежко задължение от външен напън и отговорност.

Най-добрият метод да се отървете от този тип болежка е да се концентрирайте върху решаването на вашите действителни проблеми. Трябва да се справите с тях непременно!

4. Болка в горната част на гърба

Ако се почувствате зле в региона на раменете, това значи, че нямате задоволително прочувствена поддръжка.

Всъщност имате избор: да се справите сами с проблемите си и да вземете интензивно участие; или да позволите на най-малко един от вашите близки споделя тази тежест с вас.

Говорете със брачна половинка или брачната половинка си. Това оказва помощ доста повече, в сравнение с си мислите./ Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР